SEO Optimizacija

Koji je glavni cilj SEO optimizacije sajta?

Profesionalni web dizajn nije dovoljan da bi Vaš sajt bio posećen, stoga je neophodno da kada korisnici unesu određenu ključnu reč u polje za pretragu pronađu baš Vaš web sajt među prvima u rezultatima pretrage. Uloga SEO optimizacije je usmerena upravo ka tome da Vaš web sajt privuče što više ciljanih posetilaca sa internet pretraživača.

Da li ste znali…?
– 70% korisnika koji pretražuju određeni pojam otvaraju samo prva 3rezultata,
– 90% korisnika koji pretražuju ne idu dalje od prve strane.

Zašto je seo optimizacija toliko važna?

Bez obzira na to da li Vaš sajt obezbeđuje informacije ili nudi proizvode i usluge, većina posetilaca će koristiti pretraživače da bi Vas pronašla. Samo će mali broj ljudi koji su čuli za Vašu firmu tražiti baš po adresi sajta.

Kvalitetnom optimizacijom povećava se posećenost Vašeg web sajta, što može dovesti do većeg broja poziva i upita, ali i do srazmernog povećanja interesovanja za Vašim uslugama i proizvodima. Budžet koji uložite u SEO optimizaciju sajta može Vam se višestruko vratiti kroz dodatni profit koji ćete ostvariti na osnovu bolje pozicije u rezultatima pretrage.

Živimo u vremenu u kome internet uzima sve veći marketinški deo kolača postajući najdominantniji medij za promociju i oglašavanje. U poređenju sa konvencionalnim načinima oglašavanja, internet pruža mnogo više mogućnosti da doprete do svojih potencijalnih klijenata. Gugl pretraga je šansa da budete viđeni, a da bi se stvorila čvrsta i dobra pozicija neophodna je upotreba odgovarajućih tehnika koje će doprineti postizanju najboljih rezultata.

Sajtovi koji su optimizovani na pravi način imaju više od 80% poseta sa pretraživača. Promet na internetu je većim delom vođen na osnovu rezultata pretrage na komercijalnim pretraživačima, kao što su Google, Bing ili Yahoo.

Ukoliko se Vaš sajt ne pojavljuje u pomenutim pretraživačima prilikom unosa ključnih reči u polje za pretragu, možete da izgubite neverovatan broj posetilaca a samim tim potencijalne kupce Vašeg proizvoda ili korisnike Vaših usluga.


Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati ovde ili nam pisati direktno na [email protected] a mi ćemo biti spremni da Vas saslušamo i izađemo Vam u susret.

SEO, Optimizacija, web, dizajn, internet, marketing,copywriting, wordpress, blog, kardinal, grafički, dizajn, logo, sajt, hosting, promo, kese, reklamni, materijal, zvezdara, bulevar, kralja, aleksandra,81, opština, centar, platforma, Srbija,
Close Menu