Web Dizajn


Neka Vaš web-sajt bude jedinstven i potpuno originalan. Kardinal Design za vas stvara dinamične, kreativne i responsive sajtove, brzo i efikasno. Stalnim usavršavanjem i praćenjem trendova u izradi web prezentacija pružamo kvalitetnu uslugu na polju web dizajna.


Potreban vam je pouzdan i pregledan sajt na kome svako može lako da se snađe i dobije sve željene podatke ? Mi vam preporučujemo WordPress platformu. WordPress je open secure connect management system, skraćeno  CMS. Ukoliko niste upoznati sa ovim terminom, na našem sajtu ima detaljni članak o tome, a ukratko CMS je sistem za upravljanje sadržajem. WordPress se prema najnovijim istraživanjima nalazi na prvom mestu svih CMS sistema današnjice. Možda će Vam biti interesantan podatak da wordpress koriste i sledeće svetski poznate kompanije : istraživački centar NASA, CNN, Coca-Cola, VolksWagen, FOX news, The New York Times i mnogi drugi.
responsive, sajt, mobilni, ekran, pc, desktop, laptop, logo, dizajn, bulevar, kralja, aleksandra, kardinal, web,
Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja gde responsive (prilagodljivi) sajtovi igraju veliku ulogu. Kreiran responsive sajt može da se prikazuje na svim veličinama ekrana, bilo da je to PC desktop ,laptop , tablet ili mobilni telefon u prilagođenim rezolucijama. Google favorizuje takve stranice i upravo njih stavlja u prvi plan a sajtovi koji nisu responsive izbacuje iz svojih pretraga.


Razmislite šta želite da postignete Vašim sajtom , obratite nam se i zajedno ćemo pronaći idealno rešenje.
web, dizajn, kardinal, bulevar, kralja, aleksandra, 81, zvezdara, opština, beograd, srbija, vukov, spomenik, vuk, park, centar, elementi, sajt, logo, grafički, kancelarijski, reklamni, promo, bilbord,


Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati ovde ili nam pisati direktno na [email protected] a mi ćemo biti spremni da Vas saslušamo i izađemo Vam u susret.

Close Menu