Grafički Dizajn


Mudar čovek je jednom rekao :
Dobar dizajn je dobar posao

(Thomas J. Watson)

Ali, da li je on u pravu ? Može li dobar dizajn da poboljša prodaju , promeni mišljenje, ubedi nekoga, pokrene posao, ispriča priču i konačno, napravi razliku na tržištu ? Tržište je jedno veliko ratno polje u kome samo retki pobeđuju i zato je pažljiva analiza 99% uspeha. Mi planiramo svaki aspekt projekta za Vas.

Atraktivan dizajn Vašeg identiteta je ujedno i promocija Vaše firme, njenih proizvoda i usluga, ili Vaša lična reklama. Ulaganje u vizuelni identitet je jednokratna ali dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž i razvija njen brend. Budite pažljivi kada predstavljate sebe ili svoj proizvod, jer Vas drugi vide upravo onako kako im se prikažete.

Dizajn nije samo kako proizvod izgleda ili kako ga osećamo , već i kako radi

(Steve Jobs)

Tu nastupa naš tim stručnjaka sa decenijskim iskustvom u oblasti grafičkog dizajna. Mi želimo da uradimo sve da Vaša firma i brend zasijaju punim sjajem.

Mi za vas dizajniramo ne samo Logo kao osnovni deo identiteta i lice koje stoji ispred Vaše firme, već i vizit-karte, web-stranicu, memorandume i sve ostale elemente grafičkog dizajna.

Vaš logo i propratni elementi dizajna u svakom trenutku mogu da se nađu na reklamnom promo materijalu : rokovnicima, kalendarima, kačketima, majicama, dresovima, kesama, fasciklama, vizit kartama, flajerima, memorandumima, kišobranima, privescima, upaljačima, usb drajvovima, brendiranim automobilima i izlozima.

Ukoliko želite da Vašu firmu predstavite u najboljem svetlu ili imate neka pitanja,  kontaktirajte nas ovde ili direktno preko naše e-mail adrese : [email protected] i mi ćemo vam sigurno izaći u susret.

 

Close Menu