Brendiranje i Reklamni Materijal


Poklon predstavlja ukras dobrog poslovanja. Mnogo vremena posvećujemo radu u želji da napredujemo a samim tim i ojačamo poslovne veze. Kada darujete budite sigurni da ste na pravom putu i to je ujedno promocija i reklama Vaše firme koja odiše neprikosnovenim stilom u poslovanju.

Svako od nas nešto prodaje. Proizvode, usluge, znanje, ideje ili veštine. Svakoga dana prodajemo svoje sposobnosti i kupujemo tuđe i od umeća trgovine nam zavisi zadovoljstvo, sreća, materijalno stanje.

Malim poklonima i znacima pažnje održavamo dobre poslovne kontakte, stičemo klijente ali i prijatelje.
Kvalitetan marketing je osnova uspešnog poslovanja. Bez vizuelnog identiteta nema ni kvalitetnog marketinga, a samim tim ni prepoznatljivosti na tržištu.

Kardinal design stvara grafička rešenja sa kojima ćete se Vi ili Vaša firma identifikovati i predstaviti na tržištu što može biti presudan faktor pri opredeljivanju potrošača za Vaš proizvod. Vizuelni identitet uključuje originalan logo dizajn, boju, font, kao i sve ostale prateće elemente : vizit karte, memorandume, koverte, fascikle, kataloge, brošure, flajere, plakate, bilborde, fakture, otpremnice, nalepnice, majice i sav promotivni materijal. Nudimo njihovo idejno vizuelno rešenje kao i štampu.

Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati ovde ili nam pisati direktno na [email protected] a mi ćemo biti spremni da Vas saslušamo i izađemo Vam u susret.

Close Menu