Koverte i personalizovane koverte

Klasične kancelarijske kao i personalizovane koverte za izvršitelje samo su jedan deo ponude kancelarijskog materijala za javne izvršitelje kardinal studija grafičkog dizajna. U okviru kancelarijskog materijala, nudimo i specijalizovani program za izvršitelje u vidu uložaka za lepljenje spisa (lepeza) i omota spisa.

Kod nas možete pronaći sve vrste koverti, od koverti usko vezanih za neku delatnost (kao što su koverte za izvršni postupak, koverte za upravni postupak, koverte Javnih izvršitelja..) do svih onih koverti koje se koriste u svakodnevnom životu i poslovanju. Koverte su vrlo čest vid komunikacije u modernom biznisu. Mogu biti raznih dimenzija, bez prozora, sa levim prozorom i desnim prozorom. Takođe Vam možemo ponuditi i ekskluzivne koverte za svaki vid vaše zabave, proslave, pa čak i koverte za vizit karte.


Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati ovde ili nam pisati direktno na [email protected] a mi ćemo biti spremni da Vas saslušamo i izađemo Vam u susret.

koverte, personalizovane, omoti, spisa, lepeze, bulevar, kralja, aleksandra, 81, kardinal, dizajn, beograd, zvezdara, kancelarijski, materijal, povoljno, advokati, notari, beležnici, izvršitelji, omoti, za ,lepljenje, spisa, ulosci, za, lepljenje, spisa,
Close Menu