Dizajn

Dizajn podrazumeva sve što neko može da vidi. Svako ko izađe na ulicu, pogleda u telefon, televizor ili novine, vidi grafički dizajn i njegove elemente.

Grafički dizajn je grana dizajna koja se uglavnom bavi komercijalnim prikazom logoa i vizuelnog identiteta oličena u elementima grafičkog dizajna.

Knjiga grafičkih standarda obuhvata sve što neka firma planira da uradi u svom vizuelnom identitetu. Ona bliže opisuje svaki pojedinačni element identiteta koji se koristi u upotrebi. Dakle sumira ceo brending koji kompanija ima.

Samo neki od standardnih elementata koji ćemo pomenuti su vizit karte , flajeri, brendirani rokovnici, majice, folije na automobilima ili kalendari sa logotipom firme.

Ako pogledate način na koji su organizovani izlozi butika, bilbordi, novinski naslovi, internet sajtovi i ostali mediji, svi imaju svoju organizaciju uz pomoć koje vam nešto predstavljaju.

Svaka reklama je upućena direktno prema pogledima prolaznika ili posetioca i na svoj jedinstven način kreira sliku o preduzeću u nečijem umu.

Od samog dizajna zavisi kako će se neka firma predstaviti. Ona može da bude ozbiljna pravna ili građevinska firma koja želi ozbiljan imidž na tržištu, svakako će imati ozbiljan pristup dizajnu koji će komunicirati sa potencijalnim klijentima i saradnicima.

Na sajtu naše firme svakako ćete naći sve potrebne informacije o grafičkom dizajnu i našim ostalim uslugama.

Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati ovde ili nam pisati direktno na [email protected] a mi ćemo biti spremni da Vas saslušamo i izađemo Vam u susret.

 

Posetite nas na društvenim mrežama :

Close Menu